Hvordan bli kvitt hudormer

Hvordan fjerne hudormer?
Hudpleierutiner kan være så kompliserte som du gjør dem.Fra daglig rengjøring og fuktighetsgivende til nattlige serumer og ukentlige ansiktsmasker, det er mange ting du kan gjøre for å holde huden sunn og glødende.
Så det er frustrerende når du gjør en innsats for å ta vare på huden din og fortsatt legger merke til hudormer.Her er hvorfor hudormer oppstår, hva du kan gjøre for å fjerne dem og hvordan du kan forhindre at de kommer tilbake.

Hva er en hudorm?
Blackheads er små svarte nupper som vises i porene i huden, derav navnet blackheads.De oppstår når hårsekkene samler opp overflødig olje eller skitt og tetter til porene.

Overproduksjon av olje i huden
Noen ganger produserer talgkjertelen for mye olje, noe som tetter hårsekken.Små smusspartikler størkner i oljen og får hudormer til å vises.
Hormonelle endringer
Noen medisinske tilstander kan forårsake ubalanse av hormoner i kroppen.Hvis kroppen har en ubalanse av hormoner, kan dette påvirke hudens oppførsel betydelig, for eksempel en overproduksjon av olje.
Det er ikke bare gjennom medisinske tilstander heller.De som har menstruasjon gjennomgår månedlige svingninger i hormonnivåer som kan påvirke nivået av oljeproduksjon i huden.
Meieri og sukker
Noen mennesker tror at meieri og sukker kan gjøre huden deres mer utsatt for kviser.Det er fortsatt en del debatt om dette, men det kan være noe å vurdere hvis du merker en sammenheng mellom huden din og kostholdet ditt.

Hvordan fjerne hudormer

Pore ​​strippere
Det er best å bruke porestrippere etter en dusj eller et bad.Den varme dampen og vannet åpner porene dine og hjelper til med å løsne hudormen inni.Pore ​​strippere fester seg til huden og fester seg til hudormen.Når du fjerner porestrimlen raskt fra huden, løfter den hudormen med seg.Dette er kanskje ikke den mest effektive løsningen for mer gjenstridige hudormer.

Comedone ekstraksjonsverktøy
Comedon er den dermatologiske betegnelsen for poreblokkeringer som whiteheads og blackheads.Hudleger bruker komedonekstraksjonsverktøy for å trygt fjerne hudormer fra huden uten å forårsake skade eller arrdannelse.

Hvordan forebygge hudormer

Regelmessig rens og sminkefjerning
Å holde huden ren hjelper til med å regulere oljen og forhindrer at hudormer dannes på huden din.Velg en rens som fungerer for din hudtype og finn en oljefri fuktighetskrem.Bruk denne hver dag for å holde huden i god form.
Beste hudormsrens, masker og verktøy
Beste uttrekksverktøy
BESTOPE Blackhead Remover Pimple Popper Tool Kit: tilgjengelig på Alibaba
Dette settet kommer med verktøy for å takle alle typer vanlig akne, inkludert hudormer.Naturlig mineral mikrokrystallinsk borpartikkelsonde, fjern den kåte.


Innleggstid: 15. mai 2021