Hvorfor bør du bruke ultralyd ansiktsrens?

Utseendet ditt er viktig for deg, og det er derfor riktig hudpleie er et must.Det var en tid da det å bekjempe fine linjer og rynker, eliminere hevelser, håndtere ujevn hudtone og forhindre slapp hud betydde en tur til salongen eller klinikken for en rekke behandlinger.

Tidene har endret seg.Ultrasoniske ansiktsverktøy som en gang var det eksklusive domenet til skjønnhetseksperter, kan nå brukes hjemme.

ultrasonic-facial

Hva kan ultrasoniske ansiktsenheter gjøre?

Ultrasoniske ansiktsenheter bruker ultralydvibrasjoner for å levere hudpleieprodukter av salongkvalitet.Disse ikke-invasive enhetene er vant til.

Stimuler blodstrømmen under huden for å forbedre sirkulasjonen

Eksfolier teknikker for død hud for å gi huden en naturlig glød

Fjern overflødig olje fra huden gjennom positiv ionestrøm

Skyv fuktighetskremer og hudbehandlinger dypere inn i huden

Fjerner tette porer på huden og eliminerer hudormer

ultrasonic-facial-1

Generelt er ansiktsenheter med ultralyd utviklet for å stimulere den naturlige produksjonen av kollagen og elastin i huden.Kollagen er hovedproteinet i huden og dens viktigste "byggestein", mens elastin gjør huden din smidig og elastisk.Produksjonen deres er nøkkelen til å unngå fine linjer, rynker og slapphet.

Det finnes mange forskjellige typer ultralyd-ansiktsapparater på markedet, så hvordan velger du den rette for dine behov?

Hvilken ansiktsenhet med ultralyd er best for problematisk hud?

I hovedsak avhenger det av graden av pleie huden din trenger.Mens du er ung og relativt uproblematisk av tegn på aldrende hud, som fine linjer eller poser under øynene, kan det hende du fortsatt ikke er i stand til å eliminere oljeflekker og urenheter.En ultralydsrens som er vanntett og designet for daglig bruk kan være den perfekte løsningen på dine problemer.

Ultralydvibrasjonene er designet for å trenge dypt inn i hudens overflate – der problemene begynner – og trekke ut smuss, døde hudceller og olje som kan forårsake problemer.De myke bustene gir en skånsom massasje som gir all stimulering som trengs for å holde huden sunn.

ultrasonic-facial-2

Hvilken ansiktsenhet med ultralyd er best for aldrende hud?

Etter hvert som du modnes, endres behovene dine – og det samme gjør behovene til huden din.Det kan bli en konstant kamp mot fine linjer og hovne øyne, og huden din kan begynne å vise andre tegn på aldring, for eksempel en lett slapp rundt haken.Men frustrerende nok kan du fortsatt ha problemer med akne på grunn av overflødig olje og tørre flekker i ansiktet ditt.

Ansiktsskrubben kan være en viktig del av hudpleierutinen din.Dens "eksfolierende"-innstilling fungerer som en skånsom peeling, fjerner døde hudceller og problemflekker, mens den ioniske modusen hjelper huden din enkelt å absorbere toneren og fuktighetskremen du bruker daglig.

Ansiktet ditt kan deretter masseres forsiktig med EMS-pulser for å stimulere blodstrømmen og øke kollagen- og elastinproduksjonen i de mest ømfintlige områdene av huden din.

Ultralyd med negativt ion for ledende hudpleieprodukt, for bedre absorpsjon.EMS-funksjon, fungerer med V-formet rullekule, effektivt for ansiktsløfting og oppstramming.

Huden din er kroppens største organ, så behandle den riktig.Egenomsorg er en nødvendig del av en sunn livsstil.Hos NICEMAY tror vi at de riktige produktene kan gjøre det enklere enn noen gang å vise huden din kjærligheten den fortjener.

Hvis du ønsker å få mer informasjon om ultralydskjønnhetsmassasjeapparatet, velkommen til å kontakte oss i dag eller be om et tilbud.


Innleggstid: Jan-10-2022